Kράτηση
Menu Toggle Menu Toggle
EL
 • EN
 • HE
 • DE
 • FR
 • IT

Παιδιά & Οικογένειες

Τα παιδιά θα βρουν τη Ρόδο συναρπαστική, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να απολαύσουν στο νησί. Θα αγαπήσουν την παραλία με όλες τις δραστηριότητες που φιλοξενούν ενήλικες και παιδιά: κολύμβηση, κατάδυση με αναπνευστήρα, βόλτες με μπανάνα και παιχνίδια στην παραλία, αλλά θα αγαπήσουν επίσης την εξερεύνηση της υπαίθρου και των κυριότερων τουριστικών αξιοθέατων. Σκεφτείτε επίσης τις βόλτες με γαϊδούρι ανάμεσα στα αγαπημένα χόμπι που διατίθενται όταν επισκέπτεστε τη Ρόδο με παιδιά.

Το νησί έχει περισσότερα για να κάνετε με τα μικρά παιδιά: υπάρχει ένα μουσείο παιχνιδιών, πολλά υδάτινα πάρκα, ένα ενυδρείο και όλα τα είδη παιδικών χαρών. Τα παιδιά μπορούν επίσης να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από ένα δωμάτιο διαφυγής, να οδηγήσουν ένα go-kart ή να μάθουν για τη φύση και την άγρια ζωή σε ένα μουσείο.

Για τα παιδιά που θέλουν να πλησιάσουν τα ζώα, η Φάρμα του Ζωολογικού κήπου της Ρόδου προσφέρει μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες με πρόβατα, λάμα, στρουθοκαμήλους, γαϊδούρια και πόνυ. Έχουν επίσης καμήλες, καγκουρό, ρακούν, και ενυδρίδες - όλα σε μια περιοχή που δεν απέχει πολύ από την Κοιλάδα των Πεταλούδων, η οποία είναι ένα άλλο αξιοθέατο κατάλληλο για επίσκεψη με τα παιδιά.

Εδώ είναι τα κύρια πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά που μας αρέσει να συνιστούμε όταν μένετε στο Leonardo Kolymbia Resort:

 • Το Μουσείο Παιχνιδιών Ρόδου – λίγο έξω από την Αρχίπολη σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, παρουσιάζει μια συλλογή από παιχνίδια που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1930 μέχρι τη δεκαετία του 1990.
 • Το Μουσείο Μελισσών της Ρόδου, το μοναδικό μουσείο του είδους αυτού στην Ελλάδα, γιορτάζει την παράδοση και την ιστορία της μελισσοκομίας στη Ρόδο.
 • Το Faliraki WaterPark - με τσουλήθρες, τεχνητά κύματα και πισίνες με όλα τα είδη παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες.
 • Το Ενυδρείο της Ρόδου - σε ένα κτήριο Art-deco που σχεδιάστηκε στη δεκαετία του 1930 από τον Armando Bernabiti, με εσωτερικό που μοιάζει με υποθαλάσσιο θαλάσσιο σπήλαιο, παρουσιάζει όλα τα είδη ψαριών, δελφινιών, φωκιών και θαλάσσιων χελωνών καθώς και θαλάσσιας χλωρίδας.
 • Δωμάτιο Απόδρασης για Παιδιά - στο Πάρκο Αγγέλη στο Τσαΐρι, μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Leonardo Kolymbia Resort.
 • Go-karts – μια πίστα στη Λάρτο και μια στο Φαληράκι.

Περισσότερα

Λιγότερα

Μουσείο Παιχνιδιών Ρόδου

Μουσείο Παιχνιδιών Ρόδου

Το Μουσείο Παιχνιδιών της Ρόδου είναι ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα για τα παιδιά στο νησί. Βρίσκεται έξω από το χωριό Αρχίπολη, σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από ελαιώνες και πευκοδάση. Η μόνιμη συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει παιχνίδια και επιτραπέζια παιχνίδια, όλα κατασκευασμένα στην Ελλάδα, από τη δεκαετία του 1930 μέχρι τη δεκαετία του 1990.

Περισσότερα
Μουσείο Μέλισσας

Μουσείο Μέλισσας

Μια ιδιωτική πρωτοβουλία της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου (Μελισσοκομική Εταιρεία Δωδεκανήσου), το Μουσείο Μέλισσας γιορτάζει την παράδοση και την ιστορία της μελισσοκομίας στη Ρόδο. Η μόνιμη συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει εργαλεία μελισσοκομίας, συσκευές εξαγωγής και αποθήκευσης μελιού και υλικό που απεικονίζει τη βιολογία των μελισσών, τους τύπους των μελισσών, την επικονίαση και πολλά άλλα.

Περισσότερα
Υδροπάρκο

Υδροπάρκο

Το Υδροπάρκο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά οικογενειακά αξιοθέατα του νησιού της Ρόδου. Βρίσκεται στο Φαληράκι, περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Leonardo Kolymbia Resort. Το Υδροπάρκο διαθέτει όλα τα είδη τσουληθρών, πισίνες, παιχνίδια με νερό και τεχνητά κύματα, μερικά κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και άλλα σχεδιασμένα για τα μικρά παιδιά.

Περισσότερα
Ενυδρείο

Ενυδρείο

Το Ενυδρείο της Ρόδου ιδρύθηκε το 1934 με πρωτοβουλία του Mario Lago κατά την ιταλική κατοχή των Δωδεκανήσων. Ήταν αρχικά ένα ερευνητικό κέντρο που ονομαζόταν Reale Istituto di Ricerche Biologiche di Rodi. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1937, μελετώντας την υδροβιολογία, τα σφουγγάρια και την αλιεία του Αιγαίου.

Περισσότερα
Δωμάτιο Απόδρασης για Παιδιά

Δωμάτιο Απόδρασης για Παιδιά

Το Δωμάτιο Απόδρασης για Παιδιά είναι ο πρώτος εναλλακτικός χώρος διασκέδασης του είδους του που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Είναι ένας χώρος διαφυγής που προκαλεί τη φαντασία των παιδιών με παιχνίδια λογικής. Τα παιδιά πρέπει να ξεφύγουν από το δωμάτιο χρησιμοποιώντας τη δύναμή της αφαίρεσης, ακολουθώντας ενδείξεις και επιλύοντας παζλ.

Περισσότερα
Go-karts

Go-karts

Όταν κάνετε διακοπές στη Ρόδο, μια από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες που υπάρχουν στο νησί είναι οι αγώνες go-karts. Υπάρχουν πολλές πίστες που θα μπορούσατε να επιλέξετε, που συμπεριλαμβάνουν την Kartodrome Rodos στη Βρυσιά και της Lardons Go-karts στη Λάρδο.

Περισσότερα
Κάντε κράτηση απευθείας και εξοικονομήστε 10%
Εγγραφείτε σήμερα, είναι εύκολο και δωρεάν
Αρχίστε να κερδίζετε έκπτωση με κάθε κράτηση που κάνετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας!
Εγγραφείτε τώρα δωρεάν!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, για να λαμβάνετε άμεσα γνώση των προσφορών και εκπτώσεων μας

Κέντρο Κρατήσεων
Αρ. Τηλ.: +30 216 600 5600
Ηλ.Ταχ. [email protected]
Ασφαλής Κράτηση
powered by WebHotelier